Mark Shabu and Socrates

thumbnail Socrates: siapa PEJUANG? Mark Syabu: mereka yang menentang penjajah, menegak keadilan..... Socrates: adilkah jika Ada nyawa yang melayang?...

Karpal, Anwar , Saiful dan Azlan.

thumbnail Azlan dah komplen dengan Suhakam, katanya kes mahkamah tertangguh banyak kali sangat, Saiful jadi makin teraniaya. Eh, Karpal melenting, kat...

Buka Puasa di Gereja

thumbnail Dah Hadi kata macam tu, nak tanya-tanya dulu, nak ambik-ambik masa kejap. Bukan senang nak tarik rambut dalam tepung... Waktu dia mengganas...

Memandu di celah estate.

thumbnail Sering pandu kereta dengan estate sawit dan getah sebelah kiri dan kanan. Belum nampak lagi estate besar dengan signboard "Ladang Ahmad...

Perihal Rasuah

thumbnail Ewah, bukan main hebat demonstrasi kata negara ni Rasuah. Pemimpin rasuah, polis rasuah.... segala macam! Tapi siapa pemberi Rasuah terbesar...

MELAYU Zaman Ini.

thumbnail Silap-silap haribulan orang Melayu boleh terlingkup dengan mainan politik masa kini. ANWAR konxxek rata, tapi tetap kata DAK dan gelak saka...

Malaysia, the next general election.

thumbnail Many agree that the next election will be toughest. Umno is not crippled that bad, there is no real finger pointing at the present leadershi...

Menunggu Anwar.

thumbnail Ramai menunggu Anwar untuk saman Eskay kerana tuduh beliau macam-macam. Eskay dah tunjuk kesanggupan, macam anak jantan. Anwar pula? Anwar m...

Anwar dijerut tali

thumbnail Leher dah kena jerut dengan tali, hujung tali di tangan Lim, hujung satu lagi di tangan Karpal. Lim dan Karpal hanya benarkan dia berkokok s...

Lim Kit Siang Perdana Menteri Malaysia

thumbnail Dah kalau semua orang Melayu benci sangat dengan UMNO dan pemerintahan kerajaan BN, sokong sajalah DAP. Biar Lim Kit Siang jadi Perdana Ment...

DAP perlukan Anwar Ibrahim

thumbnail DAP akan bantu Anwar, sedaya upaya untuk menang pilihanraya nanti. Lihat saja di Sarawak, yang berjaya ialah DAP, bukan PKR dan tentu sekali...

Anwar dan mirip Anwar

thumbnail Bertuah orang yang mirip Anwar dalam video. Lakonan beliau ditonton ramai. Siapa orang itu? Karpal tahu, Lim Kit Siang tahu, Hadi pun tahu.

Anwar, in a different lane.

thumbnail Anwar loves to switch lanes. He was a student, rallying over a non existent BALING famine issue back in the early days. He switched to ABIM,...

Anwar, if someone ask you

thumbnail He laughed at the big belly of the china doll actor. That cannot be me, Anwar said. Nurul, Azizah and a few others joined in, in chorus say...

Anwar: after the second video.

thumbnail The whole thing is becoming very tactical. Everyone seems to be taking a slow move. The second part of the naughty video was released to spi...

Anwar, please play by the game.

thumbnail Be melancholic about life, it's alright. Life isn't necessarily limited to counting deeds, dosa and pahala. Life is hinged on timel...

Mahu serah Sarawak sama Karpal atau Anwar?

thumbnail Apa orang Sarawak mahu serah sama Karpal? Kita lupakan Anwar, sebab dia adalah kisah lalu, a gone case. Waktu dia marah-marah wartawan pere...

Antara Rahim dan Anwar.

thumbnail Kedua-duanya hebat. Rahim lonjak Melaka ketahap yang tinggi, hingga negeri kecil boleh hidup selesa. Rahim dilihat anak manja Mahathir. Rahi...

Brokers in the goverment

thumbnail Lets define what is this animal "broker". In the old days, brokers are considered great cheaters because, they get a certain perce...

Eh, Anwar bukan main marah!

thumbnail Aku duduk atas sofa menyandar tenguk berita jam 8 semalam. Lama depa tunjuk Anwar menepis soalan tentang Omega. Dia marah-marah. Dia asyik k...

Setpol menteri memang pemangsa dan sering jadi mangsa.

thumbnail Benarkah setpol Menteri sering jadi mangsa keadaan. Musuh politik suka menembak rambang, kalau kena, dada setpol dulu yang berlubang. Kalau ...

Peringatan untuk Menteri dan pegawainya.

thumbnail Salam semua dan bertemu kembali. Menjelang pilihanraya. 1. Kalaulah menteri turun dengan meletakkan kesediaan bekerja bersama rakyat, it...

Jumping off building. An issue.

thumbnail You jump, you will certainly die. On lucky days, you will land on something soft which lessen the impact, like a very soft landing. Then you...

Video Anwar: antara Jasad dan Jiwa

thumbnail Mirip, tapi bukan Anwar , kata-kata Azizah seperti terpampang di akhbar. Jasad: Mirip tapi bukan Anwar Agaknya ada juga orang mirip Anwar di...

Alfatihah, Ahmad Sarbani Mohamed

thumbnail Second death at Malaysian anti-corruption body Posted: 06 April 2011 1809 hrs KUALA LUMPUR : Anti-graft officials on Wednesday found th...

Video Anwar dan motif

thumbnail Pokok pangkalnya Anwar. Dia ada motif untuk kata itu semua karut dan konspirasi BN. Azizah pun ada motif. Pemimpin pembangkang pun ada motif...

Video Anwar: Jangan kata polis diam saja!

thumbnail
Sex Video: Police Record Statements From Anwar, 34 Others KUALA LUMPUR, April 6 (Bernama) -- Police have recorded statements from Datuk Ser...

Anwar mengaku?

thumbnail
foto disalin dari blog barking magpie dengan tajuk "Brother Anwar Bin Ibrahim is not well and his family must tell him so " (clic...

Video. Sah memang Anwar!!

thumbnail Semua orang tenguk video yang sama. Azizah tetap kata bukan Anwar. Secara umum pemimpin pembangkang berdiri dibelakang Anwar (belakang?). Ra...